Programma voor 2022 is bekend!

Met trots presenteert de organisatie van de Nationale Bull Terriër Dag het programma voor 2022. Er is hard gewerkt om op 24 april alle programmaonderdelen en activiteiten neer te zetten. De Nationale Bull Terriër Dag is hét event voor Bull Terriërs liefhebbers! Samen met je trouwe viervoeter, familie en vrienden een gezellig dagje weg.

Fun Keuring

Op de Fun Keuring zullen in een ontspannen sfeer Bull Terriërs (met of zonder stamboom) worden beoordeeld en tonen zij zich aan de keurmeester en aan het publiek. De keurmeester deze dag zal zijn de heer Roberto Ederzeel. Voor iedere klasse krijgt de top 3 een mooie trofee uitgereikt.

Bullie run

Bij de Bullie run zie je de Bull Terriërs over de renbaan vliegen. Om de honden te motiveren om te rennen, wordt met behulp van een technisch apparaat een hondenspeeltje over de renbaan getrokken. Dit levert niet alleen geweldige actie foto’s op van jouw Bull, maar de top 3 krijgt ook een mooie trofee uitgereikt.

B.V.D.D. verkiezing

Als trotse Bull Terriër bezitter strijdt je natuurlijk mee voor de eeuwige roem en eretitel: winnaar van de ‘Bull van de Dag 2022’. De winnaar wordt gekozen door een puntentelling van alle Bull Terriër activiteiten, en krijgt een mooie trofee uitgereikt.

Verkleedparade

Een verkleed festijn voor jou én je Bull Terriër. Trek je meest griezelige of grappige-kostuum aan, en maak kans op een fantastische prijs!

*Meedoen is optioneel

Overige activiteiten

  • Photo Booth
  • Fotografie
  • Braderie
  • Tatoeage
  • Loterij

Kaartverkoop

Entree is voor jou én je hond geheel GRATIS!

Je betaald alleen deelnamekosten voor de activiteiten waaraan je bull terriër mee doet. Andere hondenrassen mogen niet deelnemen aan het programma en hebben ook gratis entree.  

Deelname Ticket € 6,= *
Met de deelname ticket heeft jouw bull terriër toegang
tot alle activiteiten van het programma.
*Incl. twee consumptie munten.

Praktische informatie

De Nationale Bull Terriër Dag vindt plaats op het terrein van Windhonden Renvereniging Amsterdam in Spaarndam. Het adres waar je op kunt navigeren is: Noorderweg 10, 2064 KD, Spaarndam. De Nationale Bull Terriër Dag is geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Houd deze pagina en onze Facebook pagina in de gaten voor extra programmaonderdelen en de laatste updates!

Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Polish PL Spanish ES