Contactgegevens

Voorplecht 20
1186 WR Amstelveen
Nederland
06-53 82 05 55 (Whatss App)
info@ladybossink.com
www.ladybossink.com

Lady Boss Ink is een GGD gecertificeerde Privé Tattoo Studio en is gelegen aan de rand van Amstelveen. De privé studio heeft een modern en huiselijk sfeertje, zodat je je al snel op je gemak voelt. Lady Boss Ink werkt uitsluitend op afspraak en heeft geen inloopdagen.

De behandelkamer is rolstoelvriendelijk, hygiënisch ingericht en goedgekeurd volgens de richtlijnen van de GGD. Uiteraard beschikken wij over de benodigde vergunningen uitgegeven door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en staan wij geregistreerd op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

Evelien van Steenis heeft van jongs af aan al een liefde voor tekenen gehad en was hier dan ook altijd al mee bezig. Toen ze in 2014 in aanraking kwam met tatoeëren, ging er een hele wereld open. Vanaf dat moment was ze vastbesloten dat ze wilde leren tatoeëren. De eerste jaren volgde ze hiervoor een korte opleiding en deed zij ervaring op in diverse shops. In 2016 besloot ze een privé studio op te richten waar iedereen zich thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar naar je geluisterd wordt. Kortom: een privé studio waar persoonlijkheid voorop staat.

Evelien is gespecialiseerd in Black & Grey, Linework, Minimalisme en Botanische tatoeages.

Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Polish PL Spanish ES