Het Event

De nationale bull terrier dag

Het grootste Bull Terriër Event van Nederland!

De Nationale Bull Terriër Dag is een jaarlijks terugkerend evenement voor Bull Terriërs en hondenliefhebbers. Het leent zich perfect voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie, en is voor jong en oud. 

Bekijk op onze Facebook pagina foto’s en video’s van het event.

GRATIS entree

Voor jou én je hond

Het event is GRATIS toegankelijk voor iedereen. Je hebt alleen een ticket nodig als jouw Bull Terriër meedoet aan de exclusieve  activiteiten.

PRIJZEN WINNEN

Exclusief voor Bull Terriërs

Deelnemende Bull Terriërs kunnen met de exclusieve activiteiten prijzen winnen, en de beste van alle drie wordt de winnaar: ‘Bull van de Dag ’. Daarnaast wint de oudste Bull Terriër de ‘Valentino’s Senior Bull Award’.

Internationale

standhouders en bezoekers

De Nationale Bull Terriër Dag verbindt Bull Terriër liefhebbers in binnen- en buitenland. We zijn trots om internationale standhouders en bezoekers te mogen ontvangen. 

Exclusieve Activiteiten

uitsluitend voor bull terriërs
Fun-Keuring

Fun Keuring

Op de Fun Keuring zullen in een ontspannen sfeer de honden (met of zonder stamboom) worden beoordeeld en tonen zij zich aan de keurmeester en aan het publiek.

Bull-Run

Bullie run

Bij de Bullie run zie je de honden over de renbaan vliegen. Om ze te motiveren om te rennen, wordt met behulp van een technisch apparaat een hondenspeeltje over de renbaan getrokken. Dit levert geweldige actie foto’s op van jouw hond.

Agility

Agility

Bij agility (ook bekend als behendigheid) loop je met je hond zo snel mogelijk een parcours waarbij de hond sprongen moet maken en tunnels en andere obstakels moet nemen. 

Belangrijke-informatie

Praktische informatie

De Nationale Bull Terriër Dag vindt plaats op het terrein van Windhonden Renvereniging Amsterdam in Spaarndam. Het adres waar je op kunt navigeren is:

Noorderweg 10

2064 KD Spaarndam

De Nationale Bull Terriër Dag is geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Bij de hoofdingang van de Windhonden Renvereniging is een groot parkeerterrein.
Parkeren is gratis. 

Op de Nationale Bull Terriër Dag is een kantine aanwezig waar je bijvoorbeeld kunt genieten van een kopje koffie, een gezonde lunch, een frietje of lekker ijsje.

Tijdens De Nationale Bull Terriër Dag is het toegestaan om voor eigen gebruik foto’s te maken, deze foto’s mogen niet commercieel gebruikt worden. Onze organisatie heeft een eigen fotograaf waar je desgewenst foto’s kunt bestellen.

Ons evenementen terrein beschikt niet over een geldautomaat.
Je kunt contant of met de pinpas betalen.

Het terrein is goed begaanbaar voor mensen in rolstoelen, kinderwagens en hondenkarren. 

Kom je van ver? In dat geval zou je een overnachting in de nabije omgeving van het evenement kunnen overwegen. We hebben een aantal overnachtingsmogelijkheden in de buurt verzameld, waar jouw hond ook van harte welkom is. 

Europarcs Buitenhuizen
Europarcs Spaarnwoude
Camping Blauhek

Uiteraard zijn er heel veel meer overnachtingsmogelijkheden te vinden.
Wellicht zelfs voor een betere prijs en op een leuke locatie.
Doe dus vooral zelf ook onderzoek.

Harstikke leuk, je neem je hond mee naar ons evenement. Er is van alles te zien en te doen voor jouw viervoeter. Houd er wel rekening mee dat een dagje Nationale Bull Terriër Dag (in)spannend kan zijn voor je hond. Je hond kan lekker ravotten met kameraadjes. Heb je een jonge hond of pup, overweeg dan of het niet beter is deze een dagje bij familie of vrienden onder te brengen. Honden jonger dan 12 weken worden niet toegelaten. Als de pup nog niet volledig geënt is moet je contact met vreemde honden zoveel mogelijk vermijden.

Vanzelfsprekend dienen honden die mee naar ons evenement komen sociaal te zijn, en de eigenaar dient rekening te houden met de andere honden op het terrein.

Natuurlijk moet je hond ook goed beschermt zijn tegen ziekten, aangezien er vele honden samen komen. Twijfel je of je hond goed genoeg beschermt is? Vraag je dierenarts om advies. Neem altijd het dierenpaspoort/ inentingsboekje mee naar ons evenement. Een titerbepaling waaruit is gebleken dat je hond voldoende weerstand heeft voldoet ook. Meer weten over inentingen? Ga naar: LICG: Vaccinatie van de hond of Vaccineren: iets om over na te denken’.

Stress herkennen bij jouw hond? Lees het artikel Waar moet je op letten als je met je hond naar een evenement gaat?’.

Richtlijnen voor je hond:
  • Houd je hond aangelijnd
  • Ruim hondenpoep op
  • Alle honden moeten zijn ingeënt dan wel getiterd
  • Alle honden moeten vrij van vlooien zijn
  • Geef je hond op tijd voldoende rust en drinken
  • Honden jonger dan 12 weken worden niet toegelaten
  • Geef je hond voldoende ruimte
  • Houd rekening met de persoonlijke ruimte van andere honden
  • Slipkettingen, prik- en elektrische halsbanden zijn verboden
  • Door de drukte op het terrein wordt een flexriem afgeraden
Scroll to top