TICKETS

GRATIS entree

Voor jou én je hond

Het event is GRATIS toegankelijk voor iedereen. Je hebt alleen een ticket nodig als jouw Bull Terriër meedoet aan de exclusieve  activiteiten.

Andere hondenrassen zijn ook welkom op het evenement, maar mogen niet deelnemen aan de exclusieve activiteiten. 

PRIJZEN WINNEN

Exclusief voor Bull Terriërs

Deelnemende Bull Terriërs kunnen met de exclusieve activiteiten prijzen winnen, en de beste van alle drie wordt de winnaar: ‘Bull van de Dag ’. Daarnaast wint de oudste Bull Terriër de ‘Valentino’s Senior Bull Award’.

Goodiebag

voor deelnemende bull terriërs

Niet alleen heeft jouw Bull Terriër toegang tot alle exclusieve activiteiten, maar krijg je ook twee (2) consumptie munten en een Doggybag, welke barstensvol zit met heerlijke versnaperingen.

Exclusieve Activiteiten

uitsluitend voor bull terriërs
Fun-Keuring

Fun Keuring

Op de Fun Keuring zullen in een ontspannen sfeer de honden (met of zonder stamboom) worden beoordeeld en tonen zij zich aan de keurmeester en aan het publiek.

Bull-Run

Bullie run

Bij de Bullie run zie je de honden over de renbaan vliegen. Om ze te motiveren om te rennen, wordt met behulp van een technisch apparaat een hondenspeeltje over de renbaan getrokken. Dit levert geweldige actie foto’s op van jouw hond.

Agility

Agility

Bij agility (ook bekend als behendigheid) loop je met je hond zo snel mogelijk een parcours waarbij de hond sprongen moet maken en tunnels en andere obstakels moet nemen. 

TICKETS ZIJN UITVERKOCHT

Scroll to top